Telefoon: 0345 . 525 053   |   MAIL: info@slijterijbeesd.nl

EN MEER... WAT IS DAT?

Naast de verkoop van wijn, bier en sterk kun je bij Slijterij Beesd ook terecht voor dat ene cadeau waarmee je iemand blij verrast. We verkopen standaard pakketten maar we kunnen dat ook samen met jou samenstellen tot het perfecte geschenk. Denk hierbij bijvoorbeeld aan relatiegeschenken, feestpakketten of give-a-way.Daarnaast adviseren en faciliteren wij eventuele proeverijen en tastings of een klein evenement. Kom naar de winkel en ontdek wat we nog meer kunnen doen om de beleving compleet te maken.
  

Cadeaus en feestpakketten

Een mooi en cadeau geven is het mooiste wat er is. Wij helpen je om een passend geschenk te kiezen. Een die die de juiste impact heeft en die jouw waardering voor de ontvanger vertegenwoordigd. En die pakken we dan ook smaakvol voor je in... een feest om te geven en te krijgen.

Relatie- eindejaarsgeschenken

Om iemand te vertellen dat hij of zij zeer wordt gewaardeerd kun je doen door middel van een geschenk. Wij helpen jou om een smaakvolle selectie samen te stellen die uitdrukt wat je wil zeggen. De juiste combinatie van producten maken zo'n geschenk uniek en persoonlijk... vraag naar de vele mogelijkheden.

Proeverij, tasting!

Ben je een liefhebber of wil je zelf ook weten wat je jouw gasten schenkt? Dan is het misschien leuk om een een tasting te doen. Slijterij Beesd bespreekt graag de mogelijkheden om e.e.a. voor je te organiseren en te faciliteren. Proeven is weten... leuk lekker en interessant.

....DAT IS NOU 'MEER'

Het slagen van uw evenement, feest of bijeenkomst is belangrijk. Slijterij Beesd levert graag een positieve bijdrage aan dat succes. Of het nu om een thuistap, de huur van benodigdheden of een proeverij op locatie... Slijterij Beesd heeft alles in huis en denkt graag met u mee voor een passende oplossing.

Wat we voor u kunnen betekenen:

Overal waar mensen samen komen en waar gegeten en gedronken kan worden, of dat nou een privé of zakelijke bijeenkomst is. Kunt u rekenen op onze service, product- en diensten mix, onze inzet en scherpe prijzen! Voor grotere evenementen en bijeenkomsten werken wij samen met diverse specialisten. Bijvoorbeeld voor een culinaire invulling van uw feest met versteegh catering uit Beesd.